Kikkerleed

Tien reacties

Min of meer per ongeluk gleden mijn ogen naar het klokje rechtsonder in mijn beeldscherm: half twee. Tijd om te kappen, besloot ik en stond op. Ik beende door de kamer -slechts verlicht door mijn monitor om het muggengehalte te drukken- naar de schuifpui en ademde de zwoele geur van de nacht in. De kaarsjes in mijn tuin dansten in slow-motion en de vuurpotjes maakten af en toe zachte, knetterende geluidjes. In de struiken bij de schutting hoorde ik een egel langskomen, stampend, krakend en knorrend met een totaal gebrek aan discretie.

Ik voelde iets onder mijn blote voet. Iets dat koel, glad en zacht was en driftig zijn best deed om zich onder mijn voet vandaan te wurmen. Langzaam besefte ik de strekking van de ramp die zich onder mij voltrok: ik was op een kikker gaan staan!

Snel verplaatste ik mijn gewicht en ik voelde het heftig bewegende wezentje onder mijn zool vandaan glippen. Ik liet me op mijn knie?n vallen en zocht in het donker de tegels af naar het vermoedelijk zwaar verminkte lijfje van de ongelukkige amfibie. Ik vond hem een meter verderop, een klein, donker schimmetje, midden op een terrastegel. Ik probeerde op zicht te bepalen in hoeverre het beestje averij had opgelopen, iets wat gezien de duisternis weinig zin had, ook niet toen ik mijn neus min of meer bovenop het beestje drukte.

Ineens nam mijn fantasie een vlucht met me en veranderde de kikker in een betoverde prinses, die door mijn kus op het geschonden koppie prompt veranderde in een jonge, beeldschone vrouw. Snel bladerde ik door mijn virtuele beeldmateriaal heen. Georgina Verbaan? Nee, te klein. En bovendien weinig respectvol ten opzichte van het intellect van de gemiddelde kikker. Candy Dulfer? Helemaal mijn smaak, maar misschien moest ik mijn ambitieniveau voor dit moment wat opschroeven. Angelina Jolie! Ik voelde mijn speekselklieren reageren. Wulps, opwindend, sensueel, maar misschien daardoor niet echt een sprookjesprinses. Ik bladerde naar iets lieftalligers. Liv Tyler? Nee, beter nog: Cate Blanchett, feeëriek, etherisch en van een doorschijnende schoonheid, compleet met lichtgevend wit gewaad en elfenoren...

Ik strekte mijn armen naar haar uit, ze reageerde met een snoeiharde rechtse op mijn neus. "Smerige droplul!" schreeuwde ze, "Kun je godverdomme niet uitkijken waar je die grote platpoten van je neerzet?" Ze stroopte haar gewaad op en liet een eindeloos lang en slank been zien, vol schrammen en blauwe plekken. "Moet je nou zien, klootzak!" jammerde ze, "zo kan ik me toch niet vertonen?" Ik stamelde een excuus. "Ehh... werkt alles nog?" vroeg ik. "Jazeker," zei ze en zwaaide haar been in de richting van een voor mij uiterst pijnlijke plek...

Ik schrok op uit mijn gedachten toen de vertrapte kikker opeens tot leven kwam en met een soepele sprong vol gratie en spierkracht richting vijver vertrok. Even keek ik hem na terwijl hij verder hopte, maar zo te zien had hij uiteindelijk geen nadelige gevolgen overgehouden aan de confrontatie met mijn voetzool. Opgelucht draaide ik me om en wilde naar binnenstappen, toen ik een zacht gegiechel achter me hoorde.

Ik draaide me om. Angelina Jolie. Bij de vijver. Naakt in het maanlicht. Kronkelend en draaiend met haar heupen, terwijl ze haar tong tergend en verleidelijk langs haar immense lippen bewoog. Mijn mond werd op slag droog, en ik besloot dat ik ernstig viel op dames die hun begroeiing binnen de perken hielden. Ze kneedde demonstratief haar kegels van borsten en rolde haar tepels pesterig tussen haar vingertoppen heen en weer. "Ze je wel", zei ze, "Alles is nog helemaal heel. Had me nu maar gekust, nu is het te laat..."

Ik stapte naar binnen en spoelde het laatste restje rosé uit de fles in de gootsteen. Tijd om naar bed te gaan, en voor het eerst sinds weken besloot ik deze keer maar wél een slaappilletje te nemen...

Door Suffie

Maandag 04 Augustus 2003 te 2:45 pm

Geplaatst in Seks & Lust

tien reacties

 1. Als de wijn is in de man….., maar dan ook nog een slaappilletje?

   Martin

  Martin

  (E-mail )

  05-08-’03 00:36

 1. Prachtige dromen zo toch..of ietwat frustrerend misschien ;)

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  05-08-’03 01:11

 1. …wat een warme zomeravond in combinatie met ros? toch wel niet allemaal teweeg kan brengen, geweldig!

   dean zelf

  dean zelf

  (URL)

  05-08-’03 08:39

 1. Waar woon jij man?! dat wil ik ook!

   Jelmer

  Jelmer

  (URL)

  05-08-’03 22:01

 1. grappig

   chant

  chant

  06-08-’03 07:55

 1. Zit je al met je schepnetje bij de vijver?

   verbaljam

  verbaljam

  (E-mail ) (URL)

  06-08-’03 12:11

 1. Wacht de dag dat een pad je voeten kruist, is dat dan Elizabeth Taylor of zo? :-)

   Nico

  Nico

  (E-mail )

  06-08-’03 14:20

 1. Zeg, wat heb jij toch met die Angelina Jolie!? Gisteren de film Hackers gezien met mevroi in de hoofdrol. Een film lang loopt ze zwoel te kijken – althans, ik veronderstel dat dat de bedoeling was – en vraag ik me alleen af waarom ze voor zo’n camera gaat staan als ze al minstens 48 uur niet heeft geslapen. Dat zijn geen come-to-bed-eyes, dat zijn where’s-my-bed-eyes….

   Eric

  Eric

  (URL)

  07-08-’03 14:19

 1. Hackers is al een eeuwigheid geleden zeg. (Ja, kom niet aan Angelina, LOL)

   Uniquehorn

  Uniquehorn

  (URL)

  07-08-’03 16:22

 1. Eric, zo kijken al mijn vriendinnen ‘s morgens..

  Bovendien, bij La Jolie moet je in dit verband vooral kijken naar het gehele gedeelte onder de ogen..!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  07-08-’03 17:40

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.