Brullende sirenes

Zes reacties

Heren, het is wellicht nuttig om er eens over na te denken of u na de geslachtsdaad wel eens last heeft van piepende oren. In ieder geval heeft deze vraag Suffie er toe bewogen om eens vanuit een geheel andere invalshoek te kijken naar Suffie's hardhorendheid. Suffie is er namelijk niet langer van overtuigd dat dit uitsluitend te maken heeft met discutabele geluidsniveaus op podia en in opnamestudio's. En dat brengt ons meteen bij de volgende vraag: schreeuwt uw vrouw of vriendin ook zo ontzettend als ze klaarkomt?

Misschien vereist bovenstaande enige uitleg...

Allereerst dient u te bedenken dat het menselijk gehoor al schade kan oplopen bij een langdurige blootstelling aan een geluidsniveau van 80 decibel. Daarboven geldt: hoe hoger het niveau, des te eerder ontstaat blijvende schade. En gelooft u nou maar, een enthousiaste deerne die op een afstand van 10 centimeter van uw oor haar lichamelijke dankbetuigingen op porno-niveau uitjuicht, veroorzaakt absoluut blijvende gehoorschade, zeker als zij gewend is meerdere orgasmes achter elkaar te beleven.

Veroordeelt Suffie daarmee het vrouwelijk orgasme? Natuurlijk niet, de meeste dames tonen hun extase op minder schadelijke wijze door middel van kreunen, zuchten, zachtje kreetjes, nagels in de rug, stokkende of juist versnellende adem, samentrekken van bepaalde spiergroepen en het klam worden van de huid.

Maar ook de meer luidruchtige types hoeven niet per definitie blijvende schade te veroorzaken, zeker niet als u de volgende tips in acht neemt:

  • Gebruik gehoorbescherming. Industri?le oorkappen zijn daarbij qua demping en gebruik ideaal, maar bederven al gauw de romantische sfeer. De bekende gele sponsjes die onder meer worden gebruikt door sportschutters en motorrijders voldoen prima. Neukt u echter veel, dan is het aan te raden om over te stappen op aangemeten otoplastieken. Bedrijven als 'Alpine' en 'Earsafe' leveren prima oordoppen, waarbij u kunt kiezen uit filters die een bepaalde lineaire demping hebben, filters die 'dichtklappen' boven een bepaalde drempelwaarde en filters die alleen schadelijke frequenties onderdrukken.

  • Doe het oraal. Cunnilingus is ideaal. Allereerst omdat de afstand tussen bron en oor groter is (iedere verdubbeling van afstand vermindert de geluidsdruk met 3 dB), maar ook omdat u tijdens het orgasme van uw partner uw gehoor eenvoudig beschermt door de binnenkant van haar dijen tegen uw oren te drukken, een simpele techniek die altijd werkt. Legt u een soixante-neuf neer, dan kunt u bovendien nog profiteren van de dempende werking van uw penis.

  • Let op uw omgeving. Ruimten zoals badkamers, kelderboxen en kale slaapkamers met onbewerkte muren zijn funest voor uw gehoor, vanwege de elkaar versterkende reflecties op hard materiaal. Maar ook kleine ruimten zoals telefooncellen, toiletten en auto's (wie is er niet in begonnen?) dient u te vermijden. U kunt reflecties in uw eigen kamer verminderen door gordijnen te sluiten en kledingkasten te open, maar ook uw slaapkamer inrichten op een zolderkamer met een schuin- of puntdak levert akoestisch voordeel op. Het beste resultaat boekt u echter in de openlucht, dus in de tuin, in duinpannen, in het bos of op het strand (dit laatste alleen waar de plaatselijke autoriteiten dit toestaan).

  • Kies voor de achterwaardse benadering. Als uw partner van u af schreeuwt is dat minder schadelijk voor uw gehoor. Achterwaartse penetratie biedt dit voordeel. Zonodig kunt u het hoofd van uw partner tijdens de climax aan oren of haar bijsturen.

  • Gebruik seksspeeltjes. Als u uw partner de gelegenheid geeft om met behulp van dildo's of vibratoren een eigen inbreng in haar hoogtepunt te hebben, is het voor u gemakkelijk om tijdig maatregelen te nemen, zoals het wegduiken onder deken en/of kussen of het tijdelijk verlaten van de kamer. Deze maatregel werkt alleen als uw partner genoegen neemt met slechts ??n orgasme.

  • Kies een partner die niet klaarkomt. Absoluut de meest effectieve methode, zij het ook meteen de minst sympathieke. Houdt er bovendien rekening mee dat vrouwen die hun orgasme faken, over het algemeen de neiging hebben het geluidsniveau te overdrijven.


Wat u overigens vooral niet moet doen is experimenteren met zaken als maskers, mouth gags, silliconenkit, mondproppen, plastic zakken, kussens en ander dempend materiaal dat u op of in het hoofd van uw partner aanbrengt, tenzij uitsluitend gebruikt ter verhoging van de stemming. Ook het simpelweg verbieden te schreeuwen kan uw relatie op de lange duur negatief be?nvloeden.

En dan nog even dit: Dames, heeft u na de gemeenschap wel eens last van piepende oren? Dan zoudt u eens kunnen beginnen uw walkman in het vervolg wat zachter te zetten...

Door Suffie

Zaterdag 09 Augustus 2003 te 3:27 pm

Geplaatst in Seks & Lust

zes reacties

 1. Hehehehe, “legt u een soixante-neuf neer…”. Biljart-jargon gaat tot in de slaapkamer, da’s duidelijk…

   marco

  marco

  (URL)

  10-08-’03 11:55

 1. Kijk, ik heb niet zo’n last van mijn eigen partner, maar een gehoorsbeschadiging heb ik wel, en dat komt door de uiterst luidruchtige daden van mijn buurman en buurvrouw…
  Heb je daar ook iets tegen???

   Jelmer

  Jelmer

  (URL)

  10-08-’03 14:31

 1. Altijd fijn om te weten dat je nooit te oud bent om te leren. Ik zal m’n lief eens vragen wat minder goed in bed te zijn. Zou dat ook helpen?

   Jetje

  Jetje

  (E-mail ) (URL)

  10-08-’03 19:37

 1. Waarom noemen ze dat ding dan eigenlijk nog steeds een walkman? (-:

   Esther

  Esther

  (URL)

  10-08-’03 20:41

 1. Tranen over mijn wangen. Ik had even beeldvorming. Ik ploeterend met oorkappen op. Mooi verhaal!

   SveMic

  SveMic

  (URL)

  10-08-’03 22:19

 1. Suffie is toch wel de absolute meester van de erotische beschrijving en de daarmee samenhangende troebelen en geneugten! :-)
  Ik heb weer genoten!

   Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  12-08-’03 22:25

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.