Doe er uw voordeel mee

Dertien reacties

De actuele straatprijzen van een niet al te afzichtelijke raamprostituee liggen momenteel om en nabij de vijftig euro. Lang voor mijn geslachtelijke wasdom hebben financiëel ingeschoten grappenmakers reeds uitgevonden dat dit een stuk goedkoper is dan een uitgebreid avondje uit met een vriendin, in de hoop op een dagafsluiting met hartstochtelijke seks.

Reken maar uit: eerst een binnenkomertje met een bosje bloemen en een leuk flesje wijn. Daarna een luxe etentje, voorafgegaan door een duur aperitiefje en liefst gevolgd door een dito digestief. Vervolgens wordt er nog even flink nageborreld, misschien wel gedanst, en uiteindelijk moet je dan nog maar afwachten of er aan het eind van de avond nog geneukt wordt.

Maar alles heeft z'n keerzijde. Een hoer mag dan goedkoper zijn, als je prijs stelt op een beetje sfeer en gezelligheid dan is de voordelige wip misschien niet de meest logische keuze. Nog niet zo heel lang geleden, toen ik met een uiterst prettig afspraakje in een passende eetgelegenheid het eten wegspoelde met een glaasje eersteklas cognac, en zij mij complimenteerde met het verzorgen van een uitgelezen avondje uit, antwoordde ik -héél correct- dat het bezoeken van een hoer misschien wel voordeliger was geweest, maar dat ik dan al die gezelligheid maar wel mooi was misgelopen.

Toen ik mij een dik half uur later, met één vuurrode wang, meldde bij een Poolse schone in rood licht, besloot ik voor het eerst in mijn leven af te dingen. Anders ging het die avond wel héél erg in de papieren lopen.

Door Suffie

Maandag 11 Juli 2005 te 8:11 pm

Geplaatst in Seks & Lust

dertien reacties

 1. haha!

  herman

  herman

  (URL)

  11-07-’05 21:39

 1. Hmm, is een dame voor 50 euri wel “okay”? Een beetje leuke gigolo doet toch wel ff meer dan 50 euri, zelfs voor het snellere werk! Tijd voor een marktonderzoekje?

  Marti

  Marti

  (URL)

  11-07-’05 22:41

 1. Rofl…!
  @Marti: In het kader van het onderzoek kan Opa melden dat hij voor 20 uiri toch ?cht alle tijd neemt…. :-)

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  12-07-’05 09:50

 1. De prijzen van een gigolo worden vooral opgedreven door het feit dat hij zijn werk meestal aan huis of in hotels doet, bovendien kent hij door lichamelijke beperkingen een stuk minder productieve momenten dan zijn vrouwelijk evenknie. Tenzij je genoegen neemt met wat manuele exercities die je net zo goed zelf kan verrichten.

  Wat niet wegneemt dat zo’n onderzoek zeker zijn verdienste zou kunnen hebben…

  Leugenaar

  Leugenaar

  (URL)

  12-07-’05 10:07

 1. Leugenaar: maar het prijsverschil is zo’n 100 euri, dat zijn toch niet alleen bezorgkosten, lijkt me.
  Hoeveel klanten een gigolo aan kan weet ik eigenlijk niet, hangt volgens mij van de man zelf af. Bovendien hoeft-ie ‘m alleen maar in paraatheid te krijgen, verder zal het me worst wezen (no pun intended) of er wat uit komt of niet :-)

  Marti

  Marti

  (URL)

  12-07-’05 12:01

 1. Zo’n spiegelei-zonder-dooier is natuurlijk wel een mooie afronding voor bewezen diensten. Maar 100 euri’s verschil, is dat zonder toepassing voor het speciale tarief voor frequente boekers??

  Leugenaar

  Leugenaar

  (URL)

  12-07-’05 13:34

 1. En hoe hette die dame van plezier??
  Sletvana?

  mibi

  mibi

  (E-mail )

  13-07-’05 23:03

 1. Wellicht is een klacht bij de consumentenbond op zijn plaats?

  Schavuit

  Schavuit

  (URL)

  14-07-’05 09:50

 1. Waarom mannelijk hoeren zo duur zijn;
  1. Er zijn veel minder vrouwen die ze ‘bestellen’…
  2. Vrouwen willen doorgaans niet meteen tot het hardere werk overgaan… die willen eerst gezellig praten, elkaar beter leren kennen… als je al dat gezeik moet aanhoren, dan zou ik er ook 100 euro bovenop gooien…
  3. Je moet ‘m bij ieder lelijk lijk ook daadwerkelijk stijf houden en dan ook nog complimentjes geven hoe lekker strak haar kutje nog is op haar leeftijd… zwaar werk!

  Maar… er zijn genoeg mannelijke ‘amateurhoeren’ die het helemaal gratis en voor niets willen doen omdat het hun hobby is ‘om kutjes uit te likken’…

  Luna

  Luna

  14-07-’05 10:14

 1. Moraal van het verhaal: gezelligheid is duurder dan seks. Die vaststelling zet de hele logica van vraag en aanbod op een helling!

  frédéric

  frédéric

  (URL)

  17-07-’05 13:32

 1. Vijftig euro!? Daar kun je heel veel leuke cd’tjes voor kopen!

  Eric

  Eric

  (URL)

  19-07-’05 00:00

 1. mag ik ff complimenteren. Ik heb gelachen.

  EJ

  EJ

  (E-mail ) (URL)

  30-07-’05 02:46

 1. hoe wordt je een gigolo?

  anoniempje

  anoniempje

  (E-mail )

  29-09-’06 15:04

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.