Flubberende hartkleppen!

Vijf reacties

Kijk, dat ze besloten hebben die kutsirenes elke eerste maandag van de maand weer te gaan testen, daar kan ik inkomen. Dat er zo'n mast bij ons bij de tennisbaan staat, op nog geen honderd meter afstand, dat is iets waar je mee kan leren leven.

Maar dat ze het flikken om die dingen te ontsteken net op het moment dat ik op twee verdiepingen hoogte overstap van de steiger naar het dak toe, waardoor ik van pure schrik bijna negen meter lager op mijn eigen terrasje te pletter flikker, vind ik dus een pure Balkenende-streek: stiekum niets zeggen en dan de gewone man keihard in de rug trappen!

Zodra het adrenalineschuim weer een beetje is weggetrokken vanachter mijn oogbollen ga ik weer verder met schilderen, nu eerst een bakje koffie en een schone onderbroek...

Door Suffie

Maandag 01 September 2003 te 12:07 pm

Geplaatst in Het leven

vijf reacties

 1. Ik vind het heel erg voor je, maar je hebt wel direkt mijn dag opgefleurd.

   Jetje

  Jetje

  (E-mail ) (URL)

  01-09-’03 11:36

 1. Uhh, je verhaaltje is van 11:07h en dat terwijl die sirenes pas om 12:00h afgaan… Wintertijd? Zomertijd?

   Aad

  Aad

  (URL)

  01-09-’03 12:01

 1. MT-tijd…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  01-09-’03 12:25

 1. hahahahahahahaha! ik had de tranen in m’n ogen van het lachen, wat leuk verwoord, zal nu eerst zelf even een schone onderbroek aantrekken, want door jouw verhaal pies je in je broek van het lachen!

   Esther

  Esther

  (URL)

  01-09-’03 14:01

 1. o geweldig

  Laura

  Laura

  13-04-’05 15:51

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.