Vrije dag

Drie reacties

Morgen heb ik een vrije dag. Ik vind dat ik dat verdien, want het wordt me op dit moment pijnlijk duidelijk dat Uwe Suffigheid weer eens iets te veel hooi op zijn vork heeft genomen. Kijk ik eens goed om me heen dan is ook in ??n oogopslag te zien waar dat aan ligt: retedruk op het werk in verband met vertrek van collega's en het aankomend vertrek van mijzelf; knarsend druk met solliciteren en met het verwerken van de spanning die dat met zich meebrengt; binnen de huurtermijn van de steiger het hele huis, voor en achter drie keer overschilderen tussen de regenbuien door; minimaal drie artikelen schrijven voor het blaadje waar ik aan verbonden ben, als het even kan voor de deadline van deze week; boodschappen doen en voorbereidingen treffen voor Suffinnetjes verjaardag, aankomende weekend; een cursusboek en docentenhandleiding voor een bevriende trainer redigeren en aanvullen, en last but not least: proberen een gezinsleven te hebben...

Als ik bovenstaand stukje zo lees, is dat best veel! Vandaar ook mijn beslissing om morgen op 't werk de boel de boel te laten en mijzelf een dagje extra thuis te verpozen. Eerst maar eens uitslapen, daarna misschien een likje schilderen, een paar stukjes schrijven, koffie drinken met Moeder de Vrouw, een paar boodschapjes doen en een paar netwerkbevorderende telefoontjes plegen met wat collega's in 't veld..

Kan ik er donderdag weer mooi tegenaan....!

Door Suffie

Dinsdag 02 September 2003 te 8:14 pm

Geplaatst in Het leven

drie reacties

 1. Zoiets mag je nooit hardop zeggen, eh schrijven. Zodra je je voorneemt om een rustig dagje tegemoet te gaan, berg je dan maar. Ik wens u veel succes.

   Jetje

  Jetje

  (E-mail ) (URL)

  03-09-’03 07:30

 1. Rustig maar!

   Erwin

  Erwin

  (URL)

  03-09-’03 10:51

 1. Jee, dat is nogal wat! Veel plezier met je vrije dag dan maar. Of sterkte!

   Ricky

  Ricky

  (URL)

  03-09-’03 13:02

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.