Tip

Zes reacties

Wie een serieus diepgravend relationeel gesprek wil voeren, dient er voor te zorgen niet al te veel gezopen te hebben...

..of er voor zorg te hebben gedragen dat zijn gesprekspartner minimaal dezelfde hoeveelheid drank heeft genuttigd..!

Door Suffie

Dinsdag 09 September 2003 te 7:46 pm

Geplaatst in Kort

zes reacties

 1. “Je zuipt veel te veel!” “Da’s..”hips“…heme…heelme…helemaalniewaar!”

   Eric

  Eric

  (URL)

  09-09-’03 22:48

 1. Dat ken ik maar al te goed, zwaar aangeschoten een heel serieus gesprek aangaan met een vrouw. Dat komt nooit goed :)

   SveMic

  SveMic

  (URL)

  09-09-’03 23:11

 1. Bingo !

  Moet helaas bekennen dat ik me er ook wel eens schuldig aan gemaakt heb. Is zeker een typische mannenkwaal om met een benevelde kop een serieus gesprek met een vrouw te beginnen.

  Stom, stom, stom !

   Martin

  Martin

  (E-mail )

  10-09-’03 01:38

 1. Kijk je wel uit op die steiger met al die drank. Of haal ik nu twee dingen door elkaar.

   Stille Genieter

  Stille Genieter

  10-09-’03 07:52

 1. Als wij vrienden op bezoek hebben zegt mijn vrouw meestal aan het eind van de avond: “Ik zie aan zijn (wijzend op vriend) ogen hoeveel jij (wijzend op mij) te veel gezopen hebt…”. Daarna gaan we dan lekker geen discussie meer aan over wel of niet, maar trekken we nog een fles open – opdat zij (wijzend op haar) hetzelfde stadium ten snelste kan bereiken.

   The Gaucho

  The Gaucho

  10-09-’03 09:17

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.