Feest...

Drie reacties

Vandaag nam collega A. afscheid van Suffie's werklokatie, een gebeurtenis die door het managementteam werd opgeluisterd met een heus afscheidsfeestje met een drapje en een hankje, en uiteraard een passende speech. Helaas voor Suffie en de andere genodigden was net op hoog niveau besloten dat dit soort feesten niet meer mogen worden opgeleukt met alcoholhoudende drank. En gelooft u Suffie maar, er is niets zo smerig als het moeten wegspoelen van een bitterbal met een glas sinaasappelsap of Cola Light.

Suffie zal derhalve, als zijn tijd binnenkort gekomen is, voorstellen het bedrag dat voor dit soort festiviteiten ter beschikking staat, rechtstreeks aan Suffie uit te keren teneinde op eigen wijze een toepasselijk evenement te organiseren.

Dat Suffie en de eventuele genodigden deze avond vermoedelijk in een permanente roes zullen doorbrengen mag op zich geen bezwaar zijn, daar er vermoedelijk geen management-leden voor het houden van een speech zullen worden uitgenodigd.

Zonodig kan Suffie zelf ook wel een boertje laten...

Door Suffie

Woensdag 10 September 2003 te 7:59 pm

Geplaatst in Drank & Voer, Het leven

drie reacties

 1. Terecht als er nog gereden moet worden. “Alcohol alleen bij inlevering van autosleutels”…

   Eric

  Eric

  (URL)

  10-09-’03 22:11

 1. Maar er zijn ook mensen die niet rijden…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  10-09-’03 22:31

 1. ik heb ook al besloten om mijn eigen feestje te geven als ik wegga. zonder bobo’s. lekker puh.

   karin

  karin

  12-09-’03 23:36

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.