Geluid

Drie reacties

De koeling van de computer produceert een nadrukkelijke ruis met daarin een hoge, nauwelijks waarneembare fluittoon. Uit de speakertjes komt een zachte brom. In de keuken knort de dubbeldeurs koelkast vol ingehouden kracht, terwijl de centrale afzuiging zachtjes door het huis fluistert. De houten schuifpui protesteert met enige regelmaat met een harde 'knap' tegen de temperatuurswisselingen in huis en overstemt daarmee het gemurmel van de wasdroger.

En ik maar klagen dat het op maandag zo stil is in huis...

Door Suffie

Maandag 15 September 2003 te 12:11 pm

Geplaatst in Het leven

drie reacties

 1. Goh, dat zijn nou precies die dingen waar ik me ongeloofelijk aan kapot kan ergeren. Geef vervolgens honderden euro’s uit aan materiaal en onderdelen om mijn PC stil te krijgen. Hoor nu de koelkast tot in mijn PC-kamer….

   van Duijn (panisch voor geluid)

  van Duijn (panisch voor geluid)

  (E-mail ) (URL)

  15-09-’03 14:08

 1. plop, hoorapparaatjes uit!

   Uniquehorn

  Uniquehorn

  (URL)

  15-09-’03 14:13

 1. plop, oordopjes erin!

   karin

  karin

  16-09-’03 00:00

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.