Maatschappelijk tevreden

Twee reacties

Die Moberg toch! Onder druk van de publieke opinie en de schade die zijn nieuwe broodheer dreigde op te lopen, heeft de nieuwe AH topman besloten genoegen te nemen met een iets minder misdadig hoog salaris. In ieder geval heeft hij zijn claim op een torenhoge niet-prestatiegerichte bonus laten vallen.

Zij wij nu de overwinnaars? Denk het niet. Het systeem van exorbitante zelfverrijking dat veel bedrijven hanteren bij de salari?ring van hun topmensen halen we echt niet door dit soort acties onderuit. Tenslotte zijn niet alle bedrijven zo afhankelijk van ons koopgedrag als Albert Heijn. Laten we onszelf maar gelukkig maken met de gedachte dat we een mooi signaal hebben afgegeven ten aanzien van het meest walgelijke exces van de afgelopen tijd.

In ieder geval heb ik mijn bannertje weer verwijderd. Ik heb namelijk best wel zin in een bakje 'Italian Roast'.

Door Suffie

Donderdag 18 September 2003 te 10:12 am

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. De beloning staat niet vast, maar kan gewoon nog hetzelfde uitpakken als gepland.
  Dat heeft de voorzitter van de New Yorkse effectenbeurs handiger aangepakt…

   Hippo

  Hippo

  (URL)

  18-09-’03 14:37

 1. Indien dhr Moberg dient te vertrekken omdat hij de boel heeft vern**kt, krijgt hij nog steeds een gouden handdruk. Over de hoogte van die handdruk wordt dan onderhandeld. Dus u en ik krijgen op staande voet en de groeten, hij krijgt nog steeds tig ballen.

   Jetje

  Jetje

  (E-mail ) (URL)

  19-09-’03 09:05

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.