Exit: Uit Suffie's archief

Acht reacties

Zo'n vier maanden geleden blies ik in een vlaag van verstandsverbijstering mijn log op, compleet met archieven en al. En wie MovableType een beetje kent weet dat een eenmaal verwijderd log niet meer eenvoudigweg uit de database te pulleken en opnieuw te plaatsen is.

Een tijdje lang heb ik op minder creatieve dagen oude verhalen uit mijn archieven geplukt (gelukkig nog wel in html lokaal opgeslagen) en opnieuw gepubliceerd, maar ?cht bevredigend was deze oplossing niet. Vandaag ben ik begonnen met het handmatig opnieuw invoeren van postjes uit mijn oude archieven, op datum zodat ze keurig chronologisch in mijn huidige archieven terugkeren. Een hels karwei, maar helaas de enige voor mij op dit moment bedenkbare manier...

Nadeel van deze methode is wel dat de reacties op deze verhalen verloren gaan. Ik vind het namelijk een beetje te ver gaan om deze stuk voor stuk opnieuw in te voeren. Uiteraard staat het eenieder die ooit op deze stukjes gereageerd heeft vrij dit opnieuw te doen...

Door Suffie

Donderdag 18 September 2003 te 4:55 pm

Geplaatst in Het leven

acht reacties

 1. Jamaar, heer Suf? Ze staan nog in de database, dan is het toch heel goed mogelijk om ze er met wat creatieve commandline commando’s (oeh, die moet ik opnemen in mijn lijstje van fijna alliteraties!) weer uit te toveren? Toch?

   dille

  dille

  (URL)

  18-09-’03 19:41

 1. Heer Dille, dat had gewerkt als ik zo snugger was geweest om met MySql te gaan werken. Helaas heb ik toentertijd voor het gemak voor Berkeley DB gekozen en die databases die zijn vrijwel niet te benaderen buiten MT om… En geloof me, ik probeer het al h??l lang….

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  18-09-’03 21:21

 1. Na een diepgaand zelfonderzoek te hebben afgerond kan ik zeggen: die vlaag van verstandsverbijstering is interessanter dan het verdwenen log.

   Horzel

  Horzel

  18-09-’03 22:54

 1. Ongetwijfeld Horzel, maar minder bedoeld voor de buitenwereld…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  19-09-’03 12:55

 1. Mama, die meneer heeft me een snoepje beloofd en nu wil hij het niet geven. Weeeehhhhh…..

   Horzel

  Horzel

  19-09-’03 20:14

 1. Hallo ik ben nieuw hier.
  Ik wil alleen maar vooraf stellen:
  Geen fans en geen complimenten!
  Ik a even plop uitproberen

   bromvlieg

  bromvlieg

  19-09-’03 21:57

 1. Jeee, was dat nu het beruchte ploppen?
  plop

   bromvlieg

  bromvlieg

  19-09-’03 21:58

 1. Nu even zien. let op!
  Opvallend. De plop is nu weg.

   bromvlieg

  bromvlieg

  19-09-’03 22:03

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.