Oproep

Vijf reacties

Wil de eventuele volgende bewoner van Huize Suffie, indien hij het ooit, in een verre toekomst, in zijn botte kop haalt om een steiger te huren teneinde het houtwerk te schilderen, zo vriendelijk zijn even die pot verf die ik per ongeluk heb laten staan van het dak te halen en na te sturen?

Door Suffie

Maandag 22 September 2003 te 4:57 pm

Geplaatst in Kort

vijf reacties

 1. Zit in de familie; ik heb de rubberartikelen die ik op het plat van het ouderlijk huis achterliet ook nooit na laten sturen. :)

   opa-buiswater

  opa-buiswater

  22-09-’03 17:13

 1. Gut, je kunt toch zelf wel even een steigertje huren om die pot naar beneden te halen?

   karin

  karin

  22-09-’03 23:07

 1. Zijn die skippy-spring-stokken niet toevallig weer he-le-maal hip? Dag of twee oefenen en je kunt zo de pot verf ophalen!

   van Duijn

  van Duijn

  (URL)

  23-09-’03 08:49

 1. rustig het eerste herfststormpje afwachten.

   jp

  jp

  23-09-’03 10:11

 1. Hahaha…
  (Sorry – zul je zien dat ie inderdaad omwaait en dat de deksel niet helem??l goed vastzat en dat het toch en wat ehm… detonerende kleur is als je zo’n uitgewaaide streep over de muur krijgt…)

   Hippo

  Hippo

  (URL)

  25-09-’03 00:20

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.