Geile druppels

Drie reacties

De huivering trekt langs mijn onderarm naar boven en doet me trillen van tergend genot. In een poging mijn greep niet te verliezen knijp ik mijn rechterhand krachtig samen tot het weefsel van mijn huid protesteert. Even staak ik de heen- en weergaande beweging van mijn hand en laat mijn bonzende hart tot rust komen terwijl ik voel hoe de tinteling langs de binnenzijde van mijn bovenarm verder omhoog kruipt. Ik hervind de controle op mijn ademhaling en ga verder, trachtend de gekmakende verleiding te negeren.

Steels kijk ik om mij heen, bang om te worden betrapt in mijn stiekeme lustbeleving. Maar mijn omgeving lijkt zich niet bewust van mijn aanwezigheid, laat staan van het zoete spel van lust en begeerte wat met mij wordt gespeeld. Juist de gedachte dat alleen ik me bewust ben van de tergende en duizelingwekkende streling die mij ten deel valt, maakt dat de spanning me extra opwindt. Ik voel mijn lichaam reageren en de schaamte voor mijn gedachten maakt plaats voor een pervers gevoel van spanning en geilheid. Dat dit mij overkomt, hier midden op straat terwijl iedereen toekijkt. De gedachte brengt me in euforie.

Mijn adem stokt als de huivering via mijn oksel mijn lichaam bereikt en ik span al mijn spieren om het verlammende gevoel van uiltiem genot te weerstaan. Tevergeefs, ik merk dat de spanning zich bonkend in mijn onderbuik samenbalt. Ik denk aan het gevoel van schaamte dat me ongetwijfeld ten deel zal gaan vallen. Ik denk aan de vlekken en de uitvluchten die ik zal moeten verzinnen om ze te verklaren. Ik denk aan de schande. Het hoongelach...

Ik red het niet... Met een gesmoord geluidje haal ik de kwast los van het schilderwerk en laat mijn arm omlaag hangen, zodat de stroom veel te dunne verf die van de kwast langs mijn arm naar beneden loopt, tot stilstand komt en ophoudt met me gek te maken. Vloekend grijp ik naar een doek en een fles terpentine en probeer driftig de diepgroene streep op mijn arm weg te poetsen.

Kutverf! Boven je hoofd schilderen is altijd w??r vragen om geklieder en geknoei. Gelukkig is dat straks afgelopen, het volgende huis is wat dat betreft een stuk gunstiger ontworpen. Dit zal me niet weer gebeuren...

Onwillekeurig denk ik even aan die voorbije huivering van stil genot. En even voel ik me intens verdrietig...

Door Suffie

Dinsdag 23 September 2003 te 2:16 pm

Geplaatst in Seks & Lust

drie reacties

 1. Oke je had me…. Ik dacht aan heel wat anders.

   SveMic

  SveMic

  (URL)

  23-09-’03 22:54

 1. In eerste instantie zat ik ook verkeerd, maar gelukkig werd ik in de laatste alinea’s gecorrigeerd.

  Vraagje: werken die zgn. spettervrije boven-je-hoofd-werken rollers uit de Twelsell-reclame’s niet in huize Suffie ?

   Martin

  Martin

  (E-mail )

  24-09-’03 18:28

 1. Nou, je weet het bij hem nooit, hoor Svemic! Hij heeft het over ‘kutverf’ ;-)
  Suffie kan h??l ver in gaan in dit soort dingen. Hij heeft er zelfs een steiger voor gehuurd. ;-)

  Alleen die diepgroene streep klinkt enigszins verontrustend

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  26-09-’03 17:24

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.