Livin' on the edge...

Acht reacties

Je drukt de knop van de koffieautomaat in en reutelend loopt het plastic bekertje vol. Op het moment dat de laatste druppels de tuit verlaten begint het lampje met opschrift "empty" wild te knipperen, terwijl de automaat enige verschrikte piepjes voortbrengt. De collega's die achter je staan te wachten laten teleurgestelde geluidjes horen en tonen ongelukkige gezichten.

Je neemt een nipje van je koffie en blijft even staan terwijl je collega's je smachtend en vol afgunst aankijken. Vervolgens loop je naar de gootsteen, deponeert in een snelle beweging de inhoud van het bekertje in de afvoer en loopt rustig weg, terwijl je zachtjes maar duidelijk hoorbaar tegen jezelf zegt: "Eigenlijk heb ik nog niet zo'n trek..."

En terwijl je, stug voor je uit kijkend, langzaam terug naar je kantoortje loopt, wacht je gespannen op de eerste schop in je rug....

Je moet iets doen om het leven weer spannend te maken...

Door Suffie

Donderdag 25 September 2003 te 08:38 am

Geplaatst in Drank & Voer, Het leven

acht reacties

 1. LMAO!

   Michiel

  Michiel

  25-09-’03 09:01

 1. Langzaam terug lopen…ha, alsof je zover k?mt…

   Eric

  Eric

  (URL)

  25-09-’03 09:35

 1. MWahahaha. Ge-ni-al-le log!
  (en volledig naar het echte leven geschreven)

   van Duijn

  van Duijn

  (URL)

  25-09-’03 11:10

 1. Daredevil!

   Edwinek

  Edwinek

  (URL)

  25-09-’03 13:49

 1. Daar heb je groot gelijk in, Suffie. Het doet me denken aan jaren geleden, toen ik in de keuken van mijn studentenflat rosbief op mijn boterham deed. Huisgenoot Ton keek verlekkerd naar de rosbief. Toen ik het laatste plakje treiterig aan de kat gaf had ik achteraf gezien ook wel een klap verdiend… :-)

   CasaSpider

  CasaSpider

  (URL)

  25-09-’03 14:23

 1. Briljant, ik ga ‘m onthouden :-)

   Hippo

  Hippo

  (URL)

  26-09-’03 00:48

 1. Erm, en daarmee hou je het leven van collegae ook spannend .. ;)

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  27-09-’03 03:11

 1. Ik vrat je op met huid en haar :)

   SveMic

  SveMic

  (URL)

  27-09-’03 20:44

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.