Foute boel...

Elf reacties

Daar zit je dan, voor je beeldscherm. Voor de derde keer binnen een half uur klik je op de ververs-toets van Outlook en wacht keurig netjes tot alle servers hun lege bak hebben getoond. Je klikt maar weer eens een Explorer-venstertje open en staart enige seconden als een blinde kip naar je eigen startpagina waar, zoals je heel goed zelf ook had kunnen bedenken, helemaal niks is gebeurd. Het MSN venstertje toont een rijtje blauwe koffertjes van mensen die je gisteren nog uitgebreid hebt gesproken of waar je op dat moment helemaal niet mee wil spreken.

Je logt in op Girotel en ziet dat het rode bedrag, met het liggende streepje ervoor nog steeds niet is veranderd in iets zwarts. Of in iets anders interessants. Je klikt je fotobrowser open en kijkt wat foto's die je de strot uitkomen, je klikt een paar MP3'tjes open die je vervolgens na de eerste vier maten al verveeld uitdrukt.

En uiteindelijk doe je niets anders dan dom naar de grote, blauwe maan op je desktop staren, terwijl je hardop bij jezelf denkt: ""Wat zal ik in jezusnaam eens gaan doen...?". En uiteraard geeft niemand antwoord...

Heeft u ook wel eens van die dagen? Bij voorkeur op maandag? Belt u dan eens op, kunnen we fijn samen babbelen. Over computers en zo...

Door Suffie

Maandag 29 September 2003 te 09:15 am

Geplaatst in Het leven

elf reacties

 1. t Is dat ik vanmiddag schilderles heb, maar anders had ik graag een kop koffie met u genoten. Tenzij u nu in/op uw auto/motor wilt stappen natuurlijk, dan kan t nog. ;o)

   Uniquehorn

  Uniquehorn

  (URL)

  29-09-’03 09:21

 1. Suffie houdt deze gelegenheid graag te goed… ;-)

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  29-09-’03 09:32

 1. http://popcap.com/gamepopup.php?theGame=..

  Je bent gewaarschuwd; erg verslavend.

   carin

  carin

  (URL)

  29-09-’03 10:08

 1. gewoon lekker langzaam op gang komen. Daar is die maandagochtend ook echt voor bedoeld.

   chant

  chant

  29-09-’03 10:56

 1. Een verse template bakken? Altijd goed voor uren ergernis.

   Ronald

  Ronald

  (URL)

  29-09-’03 16:29

 1. Carin, je wordt bedankt!
  De hele godganse dag met die klote wurm bezig geweest, en ik had daarintegen genoeg te doen vandaag.

   Victor

  Victor

  29-09-’03 18:23

 1. Joh ik dacht dat ik daar alleen last van had, maar gelukkig ik heb medestanders. O en bellen mag altijd. Kan ik je misschien overhalen om een gast log te doen op mijn site.

   svemic

  svemic

  (URL)

  29-09-’03 22:26

 1. Zeer bekend ja. Zou bijna zeggen, wie kent het niet. Een hond biedt uitkomst, dan moet je wel een stukje gaan wandelen zo tussendoor. Ken het overigens voornamelijk van s’nachts ..

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  30-09-’03 16:43

 1. Of je neemt een biertje…

   wattman

  wattman

  (URL)

  01-10-’03 02:01

 1. Wat op zulke momenten ook h??l onderhoudend kan zijn (in dubbele zin), is het defragmenteren van de harddisk en dan naar al die blokjes gaan zitten staren hoe het proces vordert…

   Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  02-10-’03 13:19

 1. En zo kijk ik ook altijd naar de was in de wasmachine: weer een rondje, dat wordt lekker schoon zeg..!

   Leez

  Leez

  (URL)

  03-10-’03 12:16

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.