Vijf vragen aan CiNNeR

Zes reacties

In het kader van de actie "Weblogger interviewt Weblogger", stelt Suffie de volgende vragen aan Cin, gastvrouwe op het weblog CiNNeR:

1. Volgende week wordt je geacht je te verloven met een vooraanstaand figuur van het koninklijk huis. Je komt echter in opspraak door een eerdere relatie met een kleurrijke, maar minder nette figuur. Om wie gaat het en hoe zit dat?

2. Ergens komt er plotseling een stukje subsidie vrij die jou in staat stelt om iets bijzonders te gaan studeren. Wat kies je, waarom en wat ga je er mee doen?

3. De kikker die je uit de bek van je kat redt en die je spontaan een kus geeft, blijkt inderdaad een betoverde prins, maar wel een met duistere trekjes. Hij biedt je een nieuw leven aan, maar de keuzemogelijkheden zijn nogal typisch: 1. Een mateloos populaire actrice in het kleine art-house of filmhuis genre; 2. Zangeres van het Nederlandstalige populaire levenslied; 3. Echtgenote van een oranje-prins naar keuze; 4. Presentatrice van een onbijtshow van een grote commerci?le zender; 5. Neerlands meest populaire weblogger. Welke keuze maak je en waarom?

4. De naam 'Cinners' roept bij mij associaties op met het werkwoord zondigen. Noem eens een drietal lastige, geheime zondes, waarmee je (hopelijk) hebt leren leven?

5. Bij Paul Witteman verkondigde een grootindustrieel dat hij mogelijkheden ziet liggen om met het het Nederlandse bedrijfsleven enorm te profiteren van de groeiende handel en industrie in Irak. Maar, zei hij er zonder blikken of blozen bij, dan moet de Nederlandse overheid er eerst een paar miljard euro inpompen om het klimaat daar gezond te maken zodat het bedrijfsleven daar aan de gang kan. Humanitaire hulp, noemde hij dat met een stalen gezicht. Hoe sta jij daar tegenover?


Binnenkort kunt u de antwoorden lezen bij CiNNeR!!!

Door Suffie

Maandag 06 Oktober 2003 te 2:30 pm

Geplaatst in Het leven

zes reacties

 1. Leuk initiatief. Ben benieuwd naar Cinners antwoorden.

   Paul

  Paul

  (URL)

  06-10-’03 15:18

 1. Een glas zonder bodem, is als een stel
  zonder drummer. On your marks Suf.

   Stille Genieter

  Stille Genieter

  06-10-’03 21:42

 1. Ik ben ook erg benieuwd naar de antwoorden ;) Ben hard aan het denken .. de vrgaen zijn erg leuk.

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  07-10-’03 01:26

 1. Oef zeg, daar is ze mooi klaar mee!

   Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  08-10-’03 14:03

 1. Ze heeft zich er doorheen geslagen!

   Erwin

  Erwin

  (URL)

  08-10-’03 20:46

 1. Tnx tnx. Het was wel even denken maar het is gelukt. Nu nog vragen voor Jweetje bedenken, dat is eigenlijk moeilijker. Is heer Suf ook tevree?

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  09-10-’03 00:38

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.