Suffie tandt water

Zeven reacties

zeewier.jpgIn Huize Suffie lag vanmorgen ineens een bijna lichtgevend rode envelop met daarin een prachtig boek over het maken van Sushi, een pak gedroogd zeewier en een tube "Wasabi", de beruchte Japanse groene mosterdachtige substantie die al bij zovelen de smaakpapillen verlamde.

Het toeval wil dat Suffie een zeer ernstig zwak heeft voor hapjes die ten eerste met de tien geboden worden gegeten en ten tweede voldoende afwijkende of prikkelende kruiden of specerijen bevatten om het menselijk spijsverteringskanaal ernstig wakker te schudden. Voeg daarbij Suffie's inmiddels legendarische digestieve genegenheid voor vis en andere in het water levende en voor consumptie geschikte gewervelden of ongewervelden, en u begrijp dat het hek hier volledig van de dam is...

De consequentie mag duidelijk zijn: in de komende weken zal in het kombuis van Huize Suffie druk worden ge?xperimenteerd met middelen om de toegestuurde zaken tot leven te wekken. Suffinnetje heeft zich totaal vrijwillig bereid verklaard zich hiermee bezig te gaan houden. De gulle geefster van dit paket dient er rekening mee te houden dat eerdaags de eerste resultaten zullen moeten worden beoordeeld...

Door Suffie

Maandag 20 Oktober 2003 te 5:17 pm

Geplaatst in Drank & Voer

zeven reacties

 1. Ik nodig mezelf hierbij uit! :o)

   Uniquehorn

  Uniquehorn

  (URL)

  20-10-’03 17:28

 1. Leuk, priegelen met geroosterde nori en kleefrijst en gehakte umeboshi…

   Hippo

  Hippo

  (URL)

  20-10-’03 22:03

 1. Roodharige gulle geefsters uit A’dam?

  The sushi-virus is active again… update your virusscanner today!

   DjB

  DjB

  21-10-’03 00:10

 1. oeh! norivellen! stuur een paar hapjes sushi op wil je :)

   joeri

  joeri

  (URL)

  21-10-’03 09:44

 1. Wij houden deuren en ramen gesloten, want het is gvd nog oostenwind ook!

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  21-10-’03 11:07

 1. Natuurlijk kom ik binnenkort proeven!!! Met tonijn graag! Zo ingescand zien die vellen er wel erg cool uit trouwens…

   Luna

  Luna

  21-10-’03 13:11

 1. Tonijn Sushi of sashimi is erg lekker. Probeer eens te dippen in sesam olie in plaats van soja met wasabi. In de meer dan 2 jaar dat ik nu in Korea woon is dit mijn favoriete gerecht.

   Maik

  Maik

  (E-mail )

  26-10-’03 13:23

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.