Sleutels

Vier reacties

Sinds mijn verhuizing is mijn sleutelbos opvallend licht geworden. Voor mijn oude huis had ik sleutels voor de voordeur, het penslot in de voordeur, de garage, de achterdeur, de schuifpui en de schuur. In mijn nieuwe optrekje heb ik een voordeur, een zijdeur, een dubbele achterdeur, een dubbele deur naar mijn kantoor en een achterdeur in mijn kantoor. En al die deuren gaan open met slechts ??n sleutel, een economisch verantwoorde maatregel die een ongekend gunstig effect heeft op het metaaloverschot in broekszakken.

Ik mis mijn bos. Ik mis het vertrouwde gewicht in mijn broekszak, het tikken tegen mijn dij en het zachte gerinkel, de bobbel in mijn spijkerbroek die aanspant als ik plaats neem op mijn motorfiets. Maar vooral mis ik de tijd die ik nodig heb om in die bos de juiste sleutel te vinden als ik het huis in wil.

Elke dag komen mijn buurvrouw en ik tegelijkertijd thuis. Dan geef ik haar een kort knikje, pak mijn sleutel en stap naar binnen, terwijl ik haar daarna nog soms minutenlang hoor rinkelen met haar sleutelbos. Mijn buurvrouw is lang en blond en haar aanblik doet mijn hormonen opspelen. Stond ik bij thuiskomst maar wat langer voor de deur om te zoeken naar mijn sleutels. Dan hadden we tijd om naar elkaar te glimlachen en elkaar te groeten. We zouden iets zeggen over het weer, ik zou haar uitnodigen voor een bakje koffie. We zouden praten en lachen, ik zou haar een drankje aanbieden, daarna zou ik naast haar op de bank komen zitten. Mijn hand zou strelend langs haar dij omhoog glijden en uiteindelijk zou ik haar wild en hartstochtelijk nemen.

In mijn nieuwe huis is ieder slot geleverd met drie sleutels, allemaal gelijk aan elkaar. Dat betekent dat ik naast de sleutel aan mijn bos twintig reservesleutels heb liggen. Als ik er nu eens een stuk of vijf aan mijn sleutelbos hing? Dan kon ik elke dag voor de deur lekker lang rinkelend naar de goede sleutel zoeken en deze altijd precies op het juiste moment in het slot steken. Mijn fantasie zou werkelijkheid worden! Of toch niet! Mijn buurvrouw woont in hetzelfde type huis en heeft zelf ook maar ??n sleutel. Ze zou mijn bedrog onmiddellijk door hebben!

Aan de andere kant: waarom doet ze er zelf altijd zo lang over om die deur open te krijgen?

Door Suffie

Maandag 25 Juli 2005 te 4:10 pm

Geplaatst in Het leven, Seks & Lust

vier reacties

 1. Vraag het haar eens. Of beter, bespreek het met haar, met een bakje koffie, op de bank.

  Schavuit

  Schavuit

  (URL)

  25-07-’05 16:29

 1. staat te wachten tot jij komt helpen zoeken welke er precies in het gaatje past?

  maar ja… ook niet een b??tje staat er bovenaan je paginaatje ;)

  joal

  joal

  (E-mail ) (URL)

  25-07-’05 17:59

 1. of ze werkt in de bajes natuurlijk :-)

  joal

  joal

  (E-mail ) (URL)

  25-07-’05 18:00

 1. Omdat vrouwen geen richtingsgevoel hebben en ze dus de sleutel niet in het slot gecordineerd krijgt ;)

  Caer

  Caer

  (URL)

  29-07-’05 03:49

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.