Met de trein

Vier reacties

Toen ik gisteren in de trein naar mijn werk zat, werd ik gecontroleerd door een tamelijk beleefde conducteur. Er werd niet gerookt in mijn coup?, niemand zat met zijn voeten op de bank, er werd slechts discreet en onverstaanbaar gebeld en de trein was keurig op tijd. Niemand in de coup? viel me op, wekte mijn belangstelling of begon een leuk gesprek over excessieve seks, buitenlands koken of Nederlandse cinematografie met me. Het uitzicht naar buiten was zoals altijd en inspireerde mij niet tot diepere gedachten terwijl geen van mijn medereizigers aanstalten maakte om een massamoord te plegen, een tic te ontwikkelen, een interessant boek open te slaan, een lichaamsdeel tentoon te stellen of een liedje te zingen. Het geluid van de trein was noch opmerkelijk, noch monotoon en bood onvoldoende cadans om een liedje op te fantaseren, een teen op te laten bewegen of te mijmeren over ritmische en langdurige copulatie.

Teleurgesteld stapte ik uit. Hoe kon ik nou een weblog runnen als ik nergens inspiratie vond...?

Door Suffie

Zaterdag 25 Oktober 2003 te 9:40 pm

Geplaatst in Het leven

vier reacties

 1. Alsof uw vuige fantasie daar niet al ruim toereikend zou zijn…;-)

   Eric

  Eric

  (URL)

  26-10-’03 10:13

 1. Bah, ik probeer gewoon eens een paar echte lifelog-stukjes te bedenken… ;-)

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  26-10-’03 11:32

 1. Besef je wel wat je de mensen in die coup? hebt aangedaan? Ze zaten te wachten op een actie van jou: een intieme onthulling, een gevoelig liedje zingen etc. Die mensen snakken naar een bijna-leef-ervaring. Ook die dag hebben ze het weer moeten doen zonder.

   ilse

  ilse

  (E-mail )

  26-10-’03 12:57

 1. Dat dachten al die anderen misschien ook…

   Hippo

  Hippo

  (URL)

  29-10-’03 17:22

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.