Kerstbegroting

Zeven reacties

Eerder dit jaar heeft Suffie zijn gade een totaal embargo op kerstartikelen opgelegd. Suffinnetje heeft namelijk in de loop der jaren een ernstige manie opgebouwd met betrekking tot de aankoop en het gebruik van snuisterijen en gebruiksartikelen die enige correlatie hebben met het Grote Verlichte Bomenfeest. Suffie's halve garage en een groot deel van Suffie's zolder staan momenteel vol dozen met kerstballen, kerstslingers, kerstelfen, arreslee?n, kersttakken, kaarsen in alle soorten en maten, lichtstrengen, gietijzeren kandelaars, opblaasbare kerstmannen en uitvouwbare, verlichte kerststerren.

Maar dat is nog niet alles. De kasten in Suffie's keuken liggen vol met kerstkleden en kerstservetten, Suffie's vriezer vol kerstkroketten en kerstijs, de badkamer vol kerstzeep en kersthandoeken en de kast in de slaapkamer vol kerstpijama's, kerststrings, kerst-trilvingers, een rood-groene kerstdong en een opblaasbare kerstvrouw. Al met al dus een complete verzameling vormend die elk jaar, met name in de drie maanden voorafgaand aan het grote kerstgebeuren, aanzienlijk in omvang toeneemt.

Suffie heeft deze ontwikkelingen dus een stevig halt toegeroepen. Niet alleen zag Suffie namelijk de beschikbare opslagruimte voor andere zaken dan kerstfrutsels zienderogen afnemen, Suffie had tevens angstvisioenen van kolonnes van vrachtwagens die de onafzienbare berg kersttroep volgend jaar naar Suffie's nieuwe residentie moeten vervoeren. Bovendien kost al die kerstbende natuurlijk handenvol geld. En dat kan Suffie nou net even niet missen. Niet na de horror-rekening van Suffie's motorboer, niet met de komende verhuizing in het achterhoofd, niet met de huidige euro-terreur in de levensmiddelenbranche.

En dan is er ook nog het traditionele kerstfeest met E. en M., beurtelings in Huize Suffie of Huize E & M, ieder jaar een z??r hoogstaand culinair feest waarin de respectieve heren des huizes alles uit de kast trekken om de ander te imponeren, meestal leidend tot een financi?le aderlating ter grootte van het BNP van een gemiddelde Europese stadstaat. Dit jaar is Suffie aan de beurt, reden genoeg dus om de stroom kerstproducten slagvaardig in te dammen...

Edoch, vrouwen zijn slinkse wezens. Gisteravond verdween Suffinnetje opvallend vroeg met een schalks 'kom je ook zo..' naar Suffie's slaapvertrekken. Toen Suffie een klein half uur later de trappen naar boven besteeg, stonden de treden vol waxinelichtjes die een vlammend spoor vormden richting slaapvertrekken. In de slaapvertrekken werd Suffie tegemoet gestraald door een zee aan gekleurde lichtjes, die rondom de echtelijke sponde waren opgehangen en gedrapeerd, en het bed omtoverde tot een geil altaar van lichamelijke liefde. Midden op het satijnen onderlaken zat Suffinnetje met een geheimzinnige glimlach en een doorzichtig niemendalletje dat ze bij Suffie's binnenkomst van haar schouders liet glijden.

Toen Suffie een dikke drie minuten later bezweet en hijgend in de kussens plofte, rolde Suffinnetje kroelend tegen hem aan. "Hoe vond je die lampjes?", vroeg ze flemend. "Mooi", antwoordde Suffie, terwijl een vaag gevoel van argwaan zich begon te vormen. "Fijn", kraaide Suffinnetje enthousiast. "Ik heb namelijk meteen vijf van die strengen gekocht, ze waren in de aanbieding!"

Gelukkig weet Suffie wanneer hij verslagen is en wanneer niet. Lieve E. en M., zouden jullie het h??l erg vinden een jaartje over te slaan...??

Door Suffie

Zondag 02 November 2003 te 12:18 pm

Geplaatst in Seks & Lust

zeven reacties

 1. Van geld dat we niet hebben kopen we dingen die we niet nodig hebben om
  indruk te maken op mensen die we niet mogen.

   Loesje

  Loesje

  02-11-’03 20:55

 1. Ik heb anders de indruk dat Suffinnetje Suffie best mag ;-)

   Hippo

  Hippo

  (URL)

  02-11-’03 20:58

 1. Mon Dieu, Suffie! Op het laatste moment besloot ik een mogelijkerwijs buitengemeen kwetsende post achterwege te laten. Wat een inkopper zeg!

   Horzel

  Horzel

  02-11-’03 21:43

 1. Horzel: heb dank…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  02-11-’03 23:27

 1. Het was vals spel Suffie.
  Een ongelijke strijd, dat was het. je bent moedig ten onder gegaan.

   Gooly

  Gooly

  (URL)

  03-11-’03 00:37

 1. He he, eindelijk een man die de verleidpogingen van een vrouw wel snapt zonder blindegeleidehond!

  (http://www.nu.nl/news.jsp?n=225852&c=119)

   Elisabeth

  Elisabeth

  (URL)

  03-11-’03 12:38

 1. Elisabeth, hier kon ik niet omheen al had ik een emmer om mijn hoofd gedragen!

  Zie tevens mijn bevindingen bij:
  http://62.194.137.15/pivot/entry.php?id=..

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  03-11-’03 18:08

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.