Billen bloot

Zes reacties

Die Charles is zo gek nog niet. Waarom zou je iedere dag in spanning de kranten moeten doorbladeren op schandalen en sensatieverhalen terwijl je ze ook van tevoren alvast kan ontkennen? Gewoon van tevoren indekken, geeft rust en kalmte en bovendien de ruimte om eens een tijdje de kranten te laten liggen en de TV uit te laten. In ieder geval heeft het mij doen besluiten om alvast wat duidelijkheid te geven over zaken die mogelijkerwijs te gebeuren staan of binnenkort aan het licht dreigen te komen.

Allereerst wil ik wat zaken ontkennen die gewoon absoluut niet waar zijn, zaken die uit roddelzucht of boosaardigheid de wereld in zijn geholpen en die mij of anderen kunnen beschadigen. Ik ben daar absoluut niet van gediend en wil met kracht duidelijk maken dat er niets van aan is.

Vervolgens wil ik een aantal verhalen ontkennen waar wel een kern van waarheid in zit, maar die door slordige conclusies, onjuiste verbanden en gekleurde interpretaties een verkeerd beeld geven van mijn rol daarin. Verspreider dezes wil ik dan ook verzoeken om wat voorzichtiger met dit soort wandelgangenverhalen om te gaan, ik wil namelijk nog wat langer mee in deze kringen.

Dan wil ik graag een aantal dingen ontkennen die wel waar zijn, maar waarvan verdere bekendmaking g?nante situaties zouden kunnen opleveren voor mij of mijn naasten, die mij in het maatschappelijk verkeer schade zouden kunnen berokkenen, vriendschappen of relaties onder spanningen zouden kunnen zetten of er gewoon voor zouden kunnen zorgen dat ik ongelooflijk van anderen over mijn zuiger krijg.

Als laatste wil ik een aantal al of niet waargebeurde verhalen ontkennen waarmee ik daadwerkelijk helemaal geen flikker te maken heb, maar waarvan het wel heel stoer of interessant staat als mijn naam daarmee in verband wordt gebracht. In dat licht wil ik alvast een paar pikanterie?n ontkennen die mij aanzien en ontzag zouden kunnen opleveren en tevens met nadruk vaststellen dat deze pertinent niet aan mij mogen worden toegeschreven.

Nu al geeft het een heerlijk gevoel om te weten dat het niet langer meer nodig is om dagelijks alle weblogs en media af te stropen op roddels en achterklap jegens Uwe Sufheid. Tenslotte zijn deze vanaf heden bij voorbaat ontzenuwd.

Laat de roddelpers nu maar komen….

Door Suffie

Vrijdag 07 November 2003 te 10:29 am

Geplaatst in Het leven

zes reacties

 1. Ik heb anders gehoord dat er brieven zijn waarin deze ontkenningen worden gelogenstraft…

   Eric

  Eric

  (URL)

  07-11-’03 10:51

 1. Ontkennen? Ontkennen? En de bewijzen dan, h?? Ontken de bewijzen maar eens!

   The Gaucho

  The Gaucho

  07-11-’03 11:20

 1. Bij voorbaat ontkennen helpt alleen tegen bij voorbaat beschuldigen.
  Volgens mij…
  Toch?

   Gooly

  Gooly

  (URL)

  07-11-’03 15:24

 1. (…)
  Ik heb hier niks geks gepost!

   Hoof

  Hoof

  07-11-’03 16:58

 1. Heel mooi.
  En ik weet ook van niks ;-)

   Hippo

  Hippo

  (URL)

  07-11-’03 18:41

 1. Ontkenning kan de boel natuurlijk ook geweldig laten escaleren natuurlijk. Bij zo’n over-ontkenning moet er wel een kernen en waarheden te vinden zijn tenslote. U doet toch niet voor niets zoveel moeite om alle ste ontkennen. Hier zit meer achter!!!

  Zoekt het nummer van Peter R. de Vries maar vast op

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  08-11-’03 17:52

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.