Ongelijke hangers

Dertien reacties

Evenals dat van de meeste andere mensen is Suffie's lichaam samengesteld volgens de principes van selectieve redundantie. Dat wil zeggen dat de meest essentiële onderdelen in tweevoud zijn uitgevoerd, zodat de de functie van het onderdeel bij verlies niet geheel voor het individu verloren gaat. Overigens moet daarbij worden aangetekend dat Onze Scheppers' uitleg van het woord essentiëel in Suffie's ogen ernstig ter discussie staat(*).

Die redundantie suggereert dat al die dubbele organen min of meer identiek en in symetrie zouden moeten zijn uitgevoerd. In de praktijk blijkt die symetrie nogal rekbaar. Op zich is daar niets mis mee, sterker nog: enige asymetrie verlevendigt het aanzien van de mens enorm. Zo intrigeert Suffinnetjes tamelijk pronte borstpartij met name omdat de ene borst iets pronter is dan de ander, terwijl Suffie's favoriete vriendinnetje vrijwel alles van Suffie voor elkaar krijgt op het moment dat ze haar licht asymetrische ivoortentoonstelling bloot gooit. Kortom: asymetrie mag!

Toch zat de schrik er gisteravond bij Suffie goed in toen Suffie constateerde dat Suffie's rechter teelbal zo'n 0,6 centimeter lager hing dan de linker. Op zich viel Suffie niet ondersteboven van deze asymetrie, wel van het feit dat Suffie zeker weet dat dit beeld vorige week nog precies andersom was! Nogmaals, Suffie vindt dat asymetrie mag maar dan wel graag consequent!

Intrigerender is echter de vraag hoe deze anomalie te verklaren is. Suffie heeft een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet:
1. Suffie heeft wandelende ballen, als gevolg van extreem lange zaadleiders en na woelige nachten wil de boel nog wel eens verstrengeld raken;
2. Suffie is eigenlijk een andro?de en bij de laatste onderhoudsbeurt heeft iemand wat onderdelen verwisseld;
3. Suffie is via een interdimensionaal wormgat in een gespiegelde parallelle wereld beland en hoort hier dus eigenlijk helemaal niet siuht;
4. Vanwege de hoge doorvoersnelheid van Suffie's genetisch materiaal spreekt Suffie's lichaam de betreffende testikels om de beurt aan, teneinde continuiteit van zaadproductie te waarborgen;
5. Suffie heeft zich gewoon vergist.

Suffie heeft zichzelf ten doel gesteld dit mysterie te ontrafelen. Op Suffie's nachtkastje ligt de meetlat klaar waarmee Suffie vanaf heden driemaal daags de precieze afstand zal gaan meten tussen beide teelkluiten en het lokale maaiveldniveau. Zonodig zal Suffie niet aarzelen om over te gaan tot het huren of aanschaffen van preciezere meetapparatuur.

Want ??n ding is zeker: ook dit mysterie krijgt Suffie niet uit het lood...!

(*) Suffie refereert hierbij graag aan het verhaal "De man met de twee pielemozen" van de Franse stripschrijver Marcel Gotlieb, wiens hoofdpersoon niet alleen een bijzonder leven leefde, maar die in een toestand van uiterste hormonale opwinding ook nog eens de basisvormen van de katapult zou hebben uitgevonden.

Door Suffie

Donderdag 13 November 2003 te 11:40 pm

Geplaatst in Seks & Lust

dertien reacties

 1. U bent gewoon als alle andere asymmetrische (met twee m’en, ja), niet geheel perfecte exemplaren der schepping – d.w.z. mensen : het lijkt nergens op, maar het blijft zonde om weg te kieperen… ;)

   Eric

  Eric

  (URL)

  14-11-’03 00:19

 1. Het erge is, nu fascineren Suffie’s ballen mij ook?!? Brrrr…

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  14-11-’03 01:58

 1. Wellicht reageren de teelballen op de stand van de maan? Een eb en vloed effect dus?

   Gooly

  Gooly

  (URL)

  14-11-’03 03:04

 1. U heeft vermoedelijk teelballen met een asymmetrische vluchtgedrag, een niet erg veel voorkomende afwijking die zich vooral pas op latere leeftijd weet te manifesteren.
  U kunt hoogstens nog afwachten welke het eerst Uw grote teen weet te bereiken en kunt, wanneer U al actie wenst te ondernemen, hierbij wellicht nog Uw voorkeur aanmoedigen.

   Actiereactie

  Actiereactie

  (URL)

  14-11-’03 09:28

 1. Zonder al te vrank willen zijn, toch een bedenking bij uwe asymmetrische geschapenheid, heeft uw telescoop dan ook een bepaalde inclinatiehoek? Naar ‘t schijnt – en eigen opluchting – is een exemplaar pal (neen niet paal) naar ‘t Noorden pas zorgwekkend.

  O ja, het is volstrekt normaal wat u daar beschrijft. Waarom moet ik nog even opzoeken.

   Nico

  Nico

  (E-mail )

  14-11-’03 09:57

 1. nu wil ik dus weten of jouw ballen inderdaad nog hetzelfde hangen vanavond.
  Je wordt bedankt…

   Acnaib

  Acnaib

  (URL)

  14-11-’03 13:29

 1. suffie’s geslachtskenmerken hangen mij nu als een zwaard van damocles boven het hoofd.
  Nu ja – figuurlijk dan.

  Want wat nu te denken van die asymmetrie in het tietgebeuren dat mijzelve ten deel is gecomponeert?

   Sarita

  Sarita

  (URL)

  14-11-’03 15:03

 1. Use Sufheid kan zich getroost voelen: de ene zak is immers de andere niet.

   The Gaucho

  The Gaucho

  14-11-’03 15:10

 1. Quote: “Want ??n ding is zeker: ook dit mysterie krijgt Suffie niet uit het lood…!”

  ……ik weet niet Suf maar hang je niet al uit het lood??

   TinyBear

  TinyBear

  (E-mail ) (URL)

  14-11-’03 18:13

 1. Ik heb nog een vriend werken bij het Nederlands Meet Instituut. Misschien kan hij een ijkrapportje voor je opstellen?

  http://www.met.wau.nl/education/fieldpra..

   carin

  carin

  (URL)

  14-11-’03 18:30

 1. Ik zou ook even meten in warme en koude omstandigheden. Wel eerst even de buren waarschuwen, zodat ze niet denken dat u of zij gek geworden is/zijn als u naakt in de sneeuw staat met een meetlat op een wat merkwaardige manier geplaatst.

   Hippo

  Hippo

  (URL)

  14-11-’03 22:11

 1. Op dit gebied had ik u toch wat gisser ingeschat! Mensen met uw eruditie zijn doorgaans toch wel op de hoogte van het feit dat het mannelijk klokkenspel is afgeleid van de koekoeksklok, alleen is de terminologie in de loop der eeuwen een beetje door elkaar geraakt.
  Bij de koekoeksklok hangen er twee eikels (lees: ballen) aan kettinkjes en een daarvan zakt naarmate het etmaal vordert. Die eikels (lees: ballen) dienen op gezette tijden handmatig te worden opgetrokken. Ze bungelen altijd ongelijk. Let erop dat wanneer u kleine kinderen in huis heeft zij niet uit speelsigheid aan uw ballen gaan hangen. Dit kan uw koekoeksklok onherstelbaar beschadigen.
  Op het hele uur komt er met ritmische bewegingen een vogeltje naarbuiten. Maar dat is weer een ander verhaal…

   Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  16-11-’03 01:03

 1. @Hippo: Maakt niet uit Hippo, de buren die mij in de tuin kunnen zien kunnen mij niet hard genoeg schrikken!

  @VJ: Zou er bij vrouwen een verband zijn tussen manuele begaafdheid en het bezit van koekoeksklokken??

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  16-11-’03 14:21

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.