Onbedoeld aangenaam

Twee reacties

De kracht van Suffinnetjes pasgekochte CD-wekker zit niet in de fluisterzachte muziek die bij het inslapen uit de speakertjes klinkt, maar in het zachte en rustgevende geruis van het goedkope loopwerkje dat me zo aangenaam doet denken aan het hypnotiserende getjirp van krekels in een tropische zomernacht.

Door Suffie

Vrijdag 14 November 2003 te 1:58 pm

Geplaatst in Kort

twee reacties

 1. ach – hoe herkenbaar!
  zo heb ik zelf tijdenlang een klok naast mn bed gehad die het niet meer deed maar wel zachtjes klikte iedere minuut. Bij het wachten op de volgende klik viel ik steevast als een blok in slaap :)

   Sarita

  Sarita

  (URL)

  14-11-’03 14:58

 1. Bij getjirp van krekels moet ik direct denken aan een waterval bij Bandung. Horen en zien verging mij. Zacht en rustgevend? No way. Wat een herrie.

   Ruben

  Ruben

  (URL)

  14-11-’03 15:50

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.