Niet eerlijk....

Negen reacties

Volgens wetenschappers kun je met een flinke wip de calorieën van een halve pizza verbranden, terwijl je met een uur intensief tongwerk een complete hamburger op schijnt te kunnen souperen.

Andere wetenschappers hebben ondertussen aangetoond dat ook intensief denkwerk een aanslag zou doen op de natuurlijke energiebronnen van het menselijk lichaam. Feitelijk verbrand je met een uur stevige hersengymnastiek ongeveer 0,07 gram vet.

Zou je beide omschreven activiteiten qua energiebehoefte gaan middelen, dan zou je mogen concluderen dat een uurtje stevig aan neuken denken de energiebehoefte van een gemiddelde man met zo'n 500 kcal zou doen toenemen.

Uitgaande van een gemiddelde energiebehoefte van 2600 kcal per dag, zou dit betekenen dat Suffie gezien zijn huidige denkpatronen en met een gemiddeld eetgedrag, in ongeveer 2 weken op zijn ideale gewicht zou moeten zijn, zonder daarvoor ook maar ??n biertje te hoeven laten staan.

Vervelend is dat deze theorie ontegenzeggelijk dagelijks wordt tegengesproken door Suffie's weegschaal. Maar waar in hemelsnaam zit 'm de denkfout..??

Tis nie eerlijk....

Door Suffie

Donderdag 20 November 2003 te 3:41 pm

Geplaatst in Drank & Voer, Seks & Lust

negen reacties

 1. Neeneenee, inspannend denkwerk, niet het verstand op nul en het denkwerk door een ander lichaamsdeel laten doen…

   Eric

  Eric

  (URL)

  20-11-’03 16:38

 1. Ik ben nu wel benieuwd wat Ton Zijp (58 kilo of daaromtrent) in zijn vrije tijd doet, volgens mij staat dat NIET in Zijperspace… :-)

   CasaSpider

  CasaSpider

  (E-mail ) (URL)

  20-11-’03 17:47

 1. Nu weet ik hoe het komt dat ik met mijn 180mtr maar 62kg weeg, kan drinken en eten wat ik wil,niet aankom, niet sport en (te)weinig neuk
  Ik denk gewoon de hele dag aan neuken.
  Da’s genoeg.

   joost

  joost

  (E-mail )

  20-11-’03 19:04

 1. Misschien moet je gewoon die theorie?n eens uitleggen aan je weegschaal.

   Dimi

  Dimi

  (URL)

  20-11-’03 22:17

 1. Maar je thema klopt in ieder geval weer.

   Leez

  Leez

  (URL)

  21-11-’03 10:29

 1. Misschien kun je de weegschaal laten ijken met de theorie als uitgangspunt?

   Gooly

  Gooly

  (URL)

  21-11-’03 10:52

 1. Vrouwen hebben een basis-omzet van 1500 tot 2000 kcal. Mannen, heel vreemd, een veel hogere. Zoals al vermeld.

  Stelling: Mannen denken gemiddeld vaker en intenser aan seks dan de vrouwen (gemiddeld…!). Dan zou je kunnen zeggen: Mannen hebben eingelijk ook gewoon een basis-omzet van ongeveer 1500 tot 2000 kcal, net als vrouwen maaaahaaar: + de mannelijke actieve-fantasie-marge van 500 kcal. Dan kom je al snel op jouw basis-omzet Suffie…
  toch?!

  Misschien heeft je weegschaal je gewoon door ;)

   Eva

  Eva

  21-11-’03 17:25

 1. Suf,

  We kunnen tenminste wel samen de ellende delen. Miep neukt zich een slag in de rondte, gegeven jouw data kan ik binnen ??n week mijn ideaalgewicht bereiken maar ook mijn weegschaal denkt hier anders over. Mijn oplossing was……..weegschaal eruit.

   Mibi

  Mibi

  (E-mail )

  21-11-’03 19:17

 1. Misschien moet die weegschaal eens een flinke beurt hebben!

   Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  22-11-’03 00:20

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.