Intuberen doet begeren

Vier reacties

Na rijp beraad en overleg heeft Suffie besloten de seksuele variatie die in de volksmond bekend staat als "standje 69" uit het repertoire te schrappen. Niet dat Suffie problemen heeft met een welgemeende oralisatie, sterker nog: zowel Suffie's Gene Simmons goes McFlurry als Suffie's Golden Retreiver-simulatie gooien onder landelijk bekende cunnilingistes hoge ogen. Er zijn echter een aantal praktische aspecten die Suffie tot dit besluit hebben gedreven.

Allereerst is Suffie iemand die tijdens de likkage graag even "over de heuvel heenkijkt", dat geeft niet alleen mogelijkheid tot feedback en ondersteunende communicatie, maar is bovendien gezelliger. De bovenomschreven methode geeft het begrip "oogcontact" echter ongewild een heel andere betekenis, en gelooft u Suffie maar: een stel mooie ogen zegt over het algemeen niet automatisch alles over conditie, hygi?ne en onderhoud van sommige vrouwelijke onedele delen...

canule.jpg

Suffie's belangrijkste motivatie werd echter ingegeven door een ambulancebroeder, die Suffie tijdens een levendig gesprek inwijdde in de geheimen van het intuberen, het aanbrengen van een kunststof buis in de mond- en keelholte van een bewusteloos slachtoffer om de te voorkomen dat ademhaling wordt belemmerd. Zo'n canule is gebogen om de kromming van de keel te kunnen volgen, maar moet in tegengestelde richting worden ingebracht en vervolgens tijdens het intuberen worden gedraaid. Gebeurt het plaatsen niet op deze manier, dan bestaat de kans dat het tongbeentje van het slachtoffer afbreekt, waardoor deze vrijwel zeker komt te overlijden.

In dat licht is er weinig fantasie voor nodig om te concluderen dat de kromming van het mannelijk kroonjuweel tijdens het aanleggen van de bedoelde positie een levensgevaarlijk situatie tot gevolg kan hebben, als niet ??n van de partners onderwijl een soortement liggende radslag maakt. Er zijn echter twee dingen waar Suffie tijdens een ontspannen spelletje Wie Gun Ik Mijn Genen niet aan moet denken: een potje breakdancen in een klotsend waterbed en een schouw-arts aan Suffie's bed die voor de zoveelste keer vraagt om de omstandigheden voorafgaand aan de ademstilstand nog eens nauwkeurig te beschrijven.

Is het dan re?el om de mannelijke erf-sonde qua grootte en vormvastheid te vergelijken met zo'n stugge, plastic buis? Tja, in alle eerlijkheid: Suffie is onlangs gezwicht voor de doorlopende en nimmer aflatende per spam opgelegde druk tot aankoop van middelen die niet alleen 5,08 centimeter extra lengte beloven, maar tevens een rotsachtige hardheid en verkeert omtrent dit dillema dan ook in ernstige onzekerheid. En dus: schrappen die handel, genoeg andere leuke spelletjes in de portfolio...

Ongetwijfeld zult u mij op een nieuw dillema willen wijzen: maken de eveneens in de handel zijnde middelen, die een verzesvoudiging van de uitstoot van genetisch materiaal beloven het gehele zuurstokverhaal niet levensgevaarlijk? Daar is Suffie nou weer niet zo bang voor. Diezelfde ambulancebroeder heeft Suffie namelijk onlangs ingewijd in de geheimen van de Heimlich-manoeuvre...

Door Suffie

Woensdag 03 December 2003 te 12:35 pm

Geplaatst in Seks & Lust

vier reacties

 1. Weer een manier om je schoonmoeder kwijt te raken……

   eurest from hell and back

  eurest from hell and back

  03-12-’03 22:28

 1. Tssss, ik was ook altijd voorstander van 69. maar begin nu toch mijn bedenkingen over mijn eigen veiligheid te hebben moet ik bekennen. Ships ..

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  04-12-’03 01:34

 1. Een goede ambulancebroeder of zuster kan ook ondersteboven intuberen

   joost

  joost

  (E-mail )

  04-12-’03 07:10

 1. Komkom, zo’n vaart zal het niet lopen, Maria.
  Maria?
  Maria!

   bicat

  bicat

  (URL)

  15-12-’03 18:22

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.