Post-navidale observaties

Drie reacties

* Voor het eerst sinds de installatie van dit prettige programma, toont Trillian mij bij het opstarten geen enkele online contact. Te vroeg? Algehele kerstmoeheid? Of ligt Uwe Sufheid uit de gratie bij zijn chatgenoten?

* Zowel de fles Glenfiddich als de fles Remy Martin blijken ineens halfleeg. Tenzij Kleine Suffie zich onderwijl heeft aangeleerd in de nachtelijke uren te experimenteren met papa's pretwaters, is het wellicht goed het drankgebruik in Huize Suffie eens onder de loep te nemen.

* Vanmorgen produceerde Suffie een uiterst gave "P"! Hoewel Suffie voor wat betreft het kunstpoepen meer een aanhanger is van de expressionistische stromingen en meer gelooft in het intu?tievere Primal Scream-poepen dan in het semi-literaire figuurtjes-leggen, ziet Suffie in deze een Goddelijke boodschap. Vervelend is alleen dat Suffie geen enkel Goddelijk teken kan lezen in een simpele "P". Iemand een suggestie?

* Het was al niet opbeurend om te moeten hebben constateren dat Huize Suffie het enige bouwsel in de straat was dat tijdens de kerstdagen feestelijk met lichtjes was opgetuigd. Het blijkt echter ronduit deprimerend te zijn om te moeten ontdekken de combinatie lichtslang/zeikregen zo treurig is, dat zelfs de op de oprijlaan gestalde Suffiemobiel su?cidale neigingen vertoont.

* De hoeveelheid tijdens de kerstdagen geproduceerde zakken huishoudelijk afval steekt zo schamel af tegen de krattenvol voedsel die Suffie in de dagen daarvoor heeft moeten aanslepen, dat Suffie ernstig vreest voor hetzij de mechanische toestand van Suffie's personenweegschaal, hetzij voor de staat waarin het Almeerse rioolstelsel de komende dagen dreigt te gaan vervallen. Die angst wordt nog eens versterkt door het feit dat Suffie's douchewater de afgelopen dagen wel erg langzaam wegloopt.

* Suffie's derde kerstdag, dit jaar wegens een bijzonder jubileum weer eens vierbaar geacht, is helaas wegens ziekte van de jubilaresse tot nader order opgeschort. Ach, vijf jaar zijn zo om...

Door Suffie

Zondag 28 December 2003 te 2:37 pm

Geplaatst in Drank & Voer, Het leven

drie reacties

 1. Een ‘P’, hmmm, dat kan volgens mij maar een ding betekenen: Pilsje?

   CasaSpider

  CasaSpider

  (URL)

  28-12-’03 15:59

 1. Chat alleen diep in de nacht. Sorry van net, gesprek duurde langer dan gedacht.

   CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  29-12-’03 03:48

 1. Kerstmoeheid,
  Drankmisbruik,
  Lichtslangdepressie,
  Weegschaalnervosa,
  .
  Kortom, u had er gewoon de P in die dag.

   Stille Genieter

  Stille Genieter

  29-12-’03 13:01

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.