De wereld verhuist

Zes reacties

Ongetwijfeld bent u opgeschrikt door een ongewoon lange periode van literaire inactiviteit in Suffie's wereld. Daar was een reden voor. Een ingrijpende en veelomvattende reden:

Na twee jaar trouwe huisvesting van Suffie's gedachtegoed komt er namelijke deze week een einde aan www.suffie.com...!

Om maar meteen een einde te maken aan het algehele gevoel van wanhoop en totale ontreddering dat u op dit moment ongetwijfeld voelt opkomen, meteen maar een geluid van geruststelling. Suffie's weblog zal verder gaan op het totaal nieuwe internetdomein: www.suffie.nl, vanaf dat moment gehost op een eigen (huur)server met ongeveer tien keer zoveel diskruimte als nu. Suffie's .com-domein zal nog tot ongeveer eind april dienstdoen als mailserver en doorstuuradres, daarna is het defintief en onherroepelijk afgelopen met suffie.com...

Voor u, mijn trouwe bezoeker, heeft deze verhuizing weinig consequenties. Kwestie van het omzetten van de com-extensie naar .nl in uw blogroll, link- of favorietenlijstje en klaar is kees. Suffie gaat u deze week nog laten weten wanneer de verhuizing definitief zal plaatsvinden...!

Iemand nog een busje te leen??

Door Suffie

Zondag 14 Maart 2004 te 7:49 pm

Geplaatst in Het leven

zes reacties

 1. Heer Suf,

  Gefeliciteerd met de nieuwe sponde alwaar u uw dagelijks stukje leesgenot pleegt neer te plempen.

  Ik ben werkelijk blij voor u, maar ik wil toch een kanttekening plaatsen.

  Hoe zit het met uw internationale allure?

  Welke weldenkende belg zal uw site nog kunnen vinden. en hoe moet het op de Antillen, en inZuid Afrika, en in Dutch Pensylvania?
  Verwacht u dat al deze miljoenen mensen de weg naar uw nieuwe domein kunnen vinden?

  ik hoop het.

  MIBI

  MIBI

  (E-mail )

  14-03-’04 20:41

 1. Ik heb wel een aanhanger :)

  SveMic

  SveMic

  (URL)

  14-03-’04 21:55

 1. Je kunt suffie.com toch aanhouden? Voor het geld hoef je het niet te laten.

  Rolandow

  Rolandow

  15-03-’04 09:37

 1. Goh, verhuizen naar .nl is weer hip geloof ik. Wellicht omdat de voordelen van .com tegenwoordig ook voor een .nl opgaan. Maar toch, ik vind de .commetjes wel charmant.

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  15-03-’04 10:40

 1. Rolandow heeft gelijk: gewoon aanhouden. je moet even bij hostway.com kijken. Daar kun je nog voor geen 7 dollartjes per jaar je com-domein parkeren en het gratis laten forwarden naar suffie.nl. Overzetten van de suffie.com vanaf je huidig hoster naar hostway.com is een makkie.
  Tiep maar eens verbaljam.com en je ziet hoe het werkt.

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  18-03-’04 22:30

 1. suffie.com en suffie.nl zijn niet synchroon…

  tijger

  tijger

  21-03-’04 13:40

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.