3 vragen

Twee reacties

Het is lente, dus naast de krokussen schieten nu ook ineens de stokjes weer uit de grond! Onderstaande werd mij toegeworpen door Gooly, en wie wel eens een glas met dit mens heeft geheven, snapt dat een dergelijke stok niet valt te negeren. De opdracht: Beantwoord drie vragen, bedenk drie nieuwe en stuur deze door naar twee nieuwe slachtoffers....!

1. Wat is het eerste wat je te binnen schiet als ik zeg: "gehakt". En vertel er eens iets over.
Gehakt? Absoluut mijn eerste bandje. Schuin onder mijn ouderlijke woning zat slagerij Van Eijk, die gehakt maakte die kwalitatief zo goed was dat je hem rauw op brood kon eten (althans, onze ziektes zijn er nooit op te herleiden geweest!). Om de week verkozen mijn ouders op zaterdag een pas gedraaide kilo gehakt om te vormen tot hetzij een batterij gigantische zelfgemaakte hamburgers, hetzij een reeks boterhammen met rauwe gehakt en gekookt ei. Zaterdag was ook de vaste repetitiedag van mijn eerste bandje. Als ik laat in de middag, moegestreden van het tegen de wind in fietsen met een gitaar op mijn rug, thuiskwam, wachtte mij immer de hamburger of het rauwe gehakt, een welkome afsluiting van een creatieve dag en vaak een prima basis voor de daaropvolgende nachtelijke gelagen.

2. Baantjer of Sesamstraat? Waarom?
Naast alle onzin die ik vanaf de buis naar binnen schuif, zie ik graag programma's met wat meer volwassenheid en realisme. Gekozen tussen die twee wordt het dus absoluut Sesamstraat.

3. Vul in op de puntjes: Als ..... nou zorgt dat ....., dan wordt het een ...... zomer.
1. Als Linda de Mol nou zorgt dat die koffer met vijf miljoen alsnog naar Huize Suffie komt, dan wordt het een lange, hete zomer.
2. Als Cristine le Duc nou zorgt dat mijn love-swing ook zonder hanenbalken op mijn nieuwe zolder kan worden opgehangen, dan wordt het een ontstuimige zomer.
3. Als JP nou zorgt dat 'ie deze week nog opkrast, dan wordt het een gedenkwaardige zomer.


Okee, okee! Weinig origineel, maar wel de enige opties die door de censuur heenkwamen....

Goed, dan nu mijn drie vragen:

  1. Wat stuur je terug bij de Chinees en waarom?

  1. Koppel drie knelpunten uit de relativiteitstheorie aan de voordelen van levend voedsel in gezelschapsaquaria

 1. Hoe ziet een perfecte maanwandeling eruit en met wie zou je dat willen doen>

Ik geef dit stokje door aan Eric en aan Rolandow...!

Door Suffie

Vrijdag 26 Maart 2004 te 10:13 am

Geplaatst in Het leven

twee reacties

 1. Wow, de Suffie-vragen zijn weer niet misselijk :D

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  27-03-’04 04:35

 1. Zaterdag gehaktdag?

  Gooly

  Gooly

  27-03-’04 16:18

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.