Hekel

Van die winkels waar je zelf je boodschappen mag scannen bij afzonderlijke “zelfscankassa’s” door de barcodes er tegen aan te drukken, zodat je met die paar spulletjes die je in je karretje hebt gelegd niet achterin de rij hoeft, maar lekker snel door kan lopen, wat in deze tijd best fijn is. Waar je ook van die laserscanners kan pakken om zelf je boodschappen te scannen zodat je met je volle kar aan de scankassa’s lekker snel kunt afrekenen en alle andere virushijgende boodschappenisten te snel af bent.

Van die dames die met een volle kar net nog even vlak voor je langs komen glippen om vervolgens een scankassa te bezetten en dan uitgebreid alle spulletjes één voor één langs de scanner te halen, zodat de rij achter je lekker lang wordt en die anderhalve meter steeds meer als bovengrens wordt gehanteerd.

Van die winkelbeveiligers die je achterna komen als je een volle fles desinfecteeralcohol op het desbetreffende wijf leegspuit en je dan hardhandig van haar aftrekken, terwijl je net bezig bent handmatig haar neus te verbouwen.

Nou, aan díe gasten heb ik dus een hekel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *